Xerrada dels germans Pou: « 20 anys de muntanyes verticals »

Xerrada dels germans Pou: « 20 anys de muntanyes verticals »

Dins dels actes del 90è aniversari de l’entitat, la Secció de Muntanya de l’AAEET portarà, el dia 21 de setembre a les 20:00, els germans Pou a la Casa de Cultura de Valls.

Iker i Eneko Pou repassaran la seva trajectòria esportiva coincidint amb el 20è aniversari de la seva primera gran escalada: la via “Pilar del Cantàbric” (8a+ / 500 m) del Picu Urriellu en lliure i en menys de 24h. De llavors ençà han completat moltíssimes vies que són el somni de qualsevol escalador: “Silbergeier” al Ratikon, “Eternal Flame” a la Torre del Trango, “Supercanaleta” al Fitz Roy, “Orbayu” al Picu Urriellu o “Pan Aroma” a la Cima Ovest di Lavaredo, només per citar-ne algunes.

L’entrada serà lliure. Us hi esperem a tots.