37a Pujada a Miramar

Característiques

Enguany hem introduit molts canvis a la Pujada a Miramar. Si fa anys que la feu, us convidem a conèixer les diferències respecte a les edicions passades.

Si és el primer cop que la feu o ja coneixeu les novetats, us aconsellem que doneu un cop d’ull a les característiques de la Pujada a Miramar.

Inscripcions

Ja us podeu inscriure a la 37a Pujada a Miramar. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 10/6, tot just una setmana abans de la prova.

Us podeu inscriure a la cursa o a la caminada. El preu, en ambdós casos, és de 15 €. Els socis de l’AAEET gaudiran d’un descompte de 3 € i els federats FEEC, de 2 €. En el cas de la cursa, caldrà estar en possessió d’un carnet d’una de les modalitats següents: C, D o E. Els descomptes són acumulables.

Recordeu que enguany hem introduit molts canvis. Ja no es surt de Valls, sinó de Fontscaldes. El recorregut també ha canviat i en el cas de la cursa és notablement més dur i més difícil tècnicament. Per contra, el recorregut de la caminada segueix la tònica de les edicions passades.

Us animem a descobrir les diferències respecte a les edicions passades i a llegir amb atenció el reglament de la 37a Pujada a Miramar abans d’inscriure-us. Un cop ho hagueu fet, cliqueu sobre el botó corresponent:

Inscriure’m a la cursa Inscriure’m a la caminada

Programa

Al punt de sortida, situat a la pista poliesportiva de Fontscaldes (Valls):

  • 07:00: Inici del repartiment de dorsals de la cursa i de la caminada.
  • 07:50: Final del repartiment de dorsals de la caminada.
  • 08:00: Sortida de la caminada.
  • 08:50: Final del repartiment de dorsals de la cursa.
  • 09:00: Sortida de la cursa.

Al poble de Miramar (Figuerola del Camp):

  • 09:30: Inici de l’esmorzar.
  • 12:00: Entrega de premis i sorteig de material.