1a. Marató per Relleus a Valls

El dia 28 d’ octubre al matí celebrarem la 1a. Marató per relleus a Valls. Aquesta prova es la continuació de l’antiga Marató per relleus que es disputava a Santes Creus i que per motius aliens a l’organització es trasllada a Valls en format idèntic a les anteriors edicions. Podreu trobar més informació en el díptic següent.

Ja estan obertes les inscripcions electròniques i les trobareu al següent enllaç.

Podeu consultar els equips inscrits aquí.

Si hi ha algun corredor que no te equip i vol córrer, pot contactar al següent número de telèfon per que li assignem un equip: 665 42 59 44 (Demanar per el Pere Viudez).

La marató se circumscriu en un circuit puntuable de maratons per relleus, que constarà de 2 proves al 2018, i on la primera cursa serà la de Valls, i la següent serà a Vinyols i els Arcs. Al final del circuit, hi haurà premi pels equips primers classificats de cada categoria, i que hagin participat en totes les curses, on puntuaran d’acord a un barem de puntuació.

La marató per relleus és una cursa atlètica on un equip de 6 corredors/es recorre els 42,195 Km de la marató en 6 relleus. Té els seus orígens al Japó on diversos genets es rellevaven fent el tram entre Tòquio i Kyoto per repartir la correspondència. Actualment és una prova estesa a tot el món i reconeguda per l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme. Diversos països celebren els seus propis campionats.

Publicat a AAEET - Grup Atlètic