39a Pujada a Miramar (2020): enguany solidària!

A causa de l’estat d’alarma que vivim arran de la COVID-19 i les restriccions que comporta, des de la Secció de Muntanya de l’AAEET hem volgut incentivar l’activitat esportiva a Valls amb la Pujada a Miramar.

Aquesta cursa, ja tradicional, que hauríem organitzat el mes de juny, enguany la podreu fer d’una forma diferent i solidària. Donarem la recaptació íntegra al menjador social La Taulada, associació que ajuda les persones més desafavorides i també els afectats per la COVID‐19.

Com? Us ho expliquem a continuació. La podreu fer caminant, corrent o en bicicleta; de forma competitiva o no.

Com serà la 39a Pujada a Miramar?

Enguany serà diferent. Però no menys intens. Recuperem el recorregut (PDF) amb sortida a Valls, que podreu fer qualsevol dia des del dissabte 20 fins al diumenge 28 de juny. Entre aquestes dues dates (ambdues incloses), podreu fer el recorregut com més us agradi: corrent, caminant o en bicicleta.

Opció no competitiva

Simplement us heu d’inscriure i fer el recorregut el dia que vulgueu dins de les dates indicades. No hi haurà registre de temps. Si ho desitgeu, podeu fer-vos una foto a la Creu de Miramar i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #PujadaAMiramar.

Opció competitiva

Controlarem el temps de cada participant mitjançant l’aplicació Strava, que us haureu de baixar des de App Store o Google Play.

Com em baixo l’aplicació Strava?

Feu una ullada a aquest document on us expliquem, en detall, com heu de baixar i registrar‐vos a Strava.

Què he de fer quan tingui Strava l’instal·lat?

Us haureu de col·locar davant del punt de sortida amb l’aplicació preparada. Un cop inicieu el recorregut, premeu “Iniciar” i, quan arribeu al punt d’arribada, pareu el cronòmetre de l’aplicació. Recordeu que heu de fer el recorregut exactament igual que l’indicat (tant si camineu com si correu o aneu en bicicleta). Només aquest serà el recorregut vàlid.

Si ho desitgeu, podeu fer-vos una foto a la Creu de Miramar i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #PujadaAMiramar.

Quins premis hi ha?

Els més ràpids caminant, corrent o en bicicleta obtindran un obsequi, que hauran de passar a recollir pel local de l’entitat uns dies després. No hi haurà categories.

Entenem com a caminant tot aquell que no superi els 7 km/h de mitjana en cada quilòmetre. Sinó considerarem que és corredor. Controlarem la velocitat dels caminants mitjançant l’aplicació Strava.

Qui hi pot participar?

Tothom qui vulgui (tingui o no un dispositiu amb l’aplicació Strava). Podeu pujar sols o en família (respectant les mesures de seguretat que ens dona l’autoritat competent i depenent de la fase de desescalada en què ens trobem). A la classificació final només sortiran aquelles persones que s’hi hagin inscrit correctament amb l’aplicació Strava.

Com m’hi puc inscriure?

Tenint en compte el caràcter benèfic de l’edició d’enguany a favor del menjador social La Taulada, quan us hi apunteu caldrà que empleneu el formulari d’inscripció i feu l’ingrés del vostre donatiu. L’ingrés es pot fer de dues maneres:

 • Al número de compte: ES35 2100 0753 1502 0002 5711. En aquest cas, caldrà que ens envieu el justificant de pagament a l’adreça d’e‐mail: info@aaeet.com.
 • Via BIZUM: 676696075. A la descripció cal que hi feu constar “PM 2020” i el vostre nom i cognom.

L’import del donatiu serà d’un mínim de 5 € (corredors, caminants i ciclistes).

Quins obsequis hi ha?

Enguany no us podem oferir un bon esmorzar amb la tradicional arengada, però sí que us volem entregar un record que serà especial, en tots els aspectes. Tots els participants sereu obsequiats amb una samarreta commemorativa, que podreu passar a recollir a partir del 6 de juliol pel local de l’entitat.

Quin és el reglament de la Pujada?

Tots els participants, pel sol fet de participar-hi, n’accepteu el reglament.

Síntesi i passos a seguir

 1. Del 20 al 28 de juny podeu fer la 39a Pujada a Miramar.
 2. Us heu d’instal·lar l’aplicació Strava i buscar el club AAEET Muntanya si desitgeu fer la Pujada de forma competitiva.
 3. Heu d’inscriure-us-hi i fer el donatiu.
 4. Heu de completar el recorregut entre el 20 i el 28 de juny caminant, corrent o en bicicleta.
 5. Podeu recollir el vostre obsequi a partir 6 de juliol al local social de l’AAEET.

Exemple de l’opció competitiva

 1. Us col·loqueu davant del punt de sortida amb l’aplicació Strava en funcionament. Exactament com en una cursa: quins nervis, esteu a punt de començar! Escalfeu bé! 😉
 2. Premeu “Iniciar” i comenceu a córrer Recordeu que això puja al final… guardeu forces pel GR!
 3. Feu recorregut tal i com us l’hem indicat. No us equivoqueu, seguiu el recorregut de Strava. Us suggerim que el visualitzeu abans de la sortida però… segur que us el sabeu de memòria!
 4. Quan arribeu pareu el cronòmetre. Podeu veure com ha anat a la mateixa aplicació. Però haureu d’esperar fins a l’últim dia per veure la classificació final. Esperem que bé, després de tants dies confinats segur que esteu en forma!
 5. Felicitats i gràcies per la vostra participació. Heu ajudat el menjador social La Taulada i heu fet una mica d’esport, és un dia per sentir‐vos molt bé!