90 Anys Secció de Muntanya de l’AAEET_Acte de celebració conferència de Ferran Latorre

90 Anys Secció de Muntanya de l’AAEET_Acte de celebració conferència de Ferran Latorre

El proper divendres 26 de Novembre la Secció de Muntanya de l’AAEET commemora el 90 aniversari de la seva creació organitzant una conferencia amb l’alpinista català Ferran Latorre: “La conquista dels catorze: tancant el cercle”.

Durant aquest audiovisual, Ferran Latorre repassa els moments claus de tota una vida, des que de petit va escalar el seu primer 3000, la Punta Alta, fi ns a la consecució dels catorze, passant per les seves ascensions als Pirineus, Alps, Groenlàndia i Antàrtida. Una història que tanca un cercle vital.

La conferència anirà precedida d’una breu explicació de la historia i de les activitats més destacades de l’entitat així com de la presentació de la samarreta i bandera commemorativa del 90è aniversari de la Secció de Muntanya de l’AAEET.

L’acte es durà a terme a la sala d’actes del Convent del Carme de la ciutat de Valls a les 19:30 i l’entrada és gratuïta.

 


Durant l’acte, es podrà adquirir la samarreta conmemorativa per un preu simbòlic de 5€. Posteriorment, es podrà adquirir al local de l’entitat en el seu horari habitual d’obertura (de dilluns a divendres de 19h a 21h).