Sortida Querol al Pont d’Armentera. Camí de les terres del riu Gaià. Baixada del Gaià

Sortida Querol al Pont d’Armentera. Camí de les terres del riu Gaià. Baixada del Gaià

La sortida de raquetes de neu prevista per el dia 6 de març,  degut a la poca neu i el mal temps esperat, es va transformar en la Sortida Querol (per Gorg Negre)  al Pont d’Armentera.  Aquesta ruta forma part del “Camí de les terres del riu Gaià” a on trobem indicacions desde Santa Coloma de Queralt, fins la desembocadura del riu i on s’han construït ponts, passarel·les o pasos equipats per facilitar el camí quan es passa al costat del riu o ens cal creuar-lo.  La zona que  compren aquesta ruta és la mes “humida” de la Baixada del Gaià.

Podeu veure més fotos o compartir les vostres a:

Album de fotos

Tracks:

Querol al Pont d’Armentera per el Gorg Negre