S’apropa la 33a Pujada a Miramar

CARTELL PUJDA MIRAMAR_14

Vull inscriure’m

El proper diumenge 8 de juny es disputarà la 33a Pujada a Miramar. Les modalitats, les categories, el recorregut i fins i tot els preus (12 € pels socis i els federats de la FEEC, i 15 € per la resta) són els mateixos que l’any passat. També es manté l’hora de sortida dels corredors: les 8:45. L’objectiu es reduir el temps d’espera a Miramar. Els caminants sortiran a les 8:00 com sempre.

Les incripcions ja estan obertes i es poden realitzar anticipadament fins el 4 de juny al local social de l’AAEET, de dilluns a divendres de 19:00 a 21:00, o a través de la pàgina d’inscripcions d’aquest web. Les inscripcions que es realitzin el mateix dia de la cursa tindran un recàrrec de 5 €, si bé no estan garantides.

Encara us podreu inscriure presencialment al local de l’AAEET, o per Internet, si l’ingrés a compte arriba abans del dissabte 7 de juny.

No cal dir que la Pujada a Miramar no seria possible sense l’ajut dels nostres col·laboradors: Trops sporT, Ajuntament de Figuerola del Camp, Patronat d’Esports de Valls, Consell Comarcal de l’Alt Camp, Cossetània Edicions, TotJoc, Societat Agrícola de Valls, Font Nova del Pla, el Trispolet, el Safreig, Portal 22, Bruch, Ganxo d’Estiu, KDValls, les Espelmes i el Tros.