Nova Pujada a Miramar

Us hem escoltat. La Pujada a Miramar s’ha rentat la cara per adaptar-se una mica més als vostres gustos. Hem eliminat tot l’asfalt que hem pogut, hem afegit algun senderó i hem buscat llocs ombrívols i frescos. A més a més, hem creat un recorregut específic pels que correu perquè pugueu regalar-vos uns quilòmetres extra que passaran per racons sorprenents.

Per primer cop en 33 anys, la Pujada a Miramar comptarà doncs amb dos recorreguts: un pels caminants, que renova 4 km tot mantenint la distància actual, i un pels corredors, que, amb un 57% del recorregut nou, s’allarga fins als 15 km.

foto_nou_recorregut-2

Ambdós recorreguts seran idèntics a l’actual fins al final del tram pavimentat que hi ha a la sortida de Masmolets. Allí, en comptes de continuar pel camí que de Fontscaldes, els participants prendran el camí de la Plana d’en Lleure, per seguir més tard pel camí de la Cova del Gat i Figuerola. Abans d’arribar al Mas del Llop, caminants i corredors se separaran: els primers, mitjançant un senderó que travessa un bosc de pins, faran cap a la Fassina on enllaçaran amb el recorregut actual; Els segons seguiran fins al Mas del Llop, on mitjançant una successió de pistes i corriols remuntaran el Torrent dels Masos fins assolir el Camí de la Pinassa que, al seu torn, els permetrà enllaçar amb els corredors prop de les Cotxeres de Miramar. L’arribada serà, com sempre, al cim de la Cogulla.

A continuació es mostra un mapa amb els dos recorreguts a partir de Masmolets: en groc el recorregut de la cursa, i en blau la drecera que pren la caminada. Us podeu descarregar ambdós recorreguts en format GPX, compatible amb la majoria de terminals GPS d’avui en dia.

recorreguts

La resta d’aspectes de la Pujada, com ara l’esmorzar davant del refugi de l’AAEET o el sorteig de material esportiu es mantindran com fins ara.