26a Pujada a Miramar amb BTT: Inscripcions obertes!

pujada

El diumenge 21 de juny de 2015 se celebrarà la 26a edició de la Pujada a Miramar amb BTT organitzada per l’AAEET-Grup Atlètic.

Enguany la pujada canvia de recorregut i seguirà un itinerari molt similar al nou de la Pujada a peu a Miramar, per la qual cosa, el principal desnivell de la cursa se superarà pel camí conegut per “la selva” enlloc del “GR”. El nou traçat evita força l’asfalt i paisatgísticament és molt més atractiu. També augmenta la distància ja que ara en total la cursa tindrà 15 quilòmetres.

La sortida es portara a terme a 9:00 hores del matí davant del Parc de la Creu Roja de Valls. El preu d’inscripció si es fa anticipadament per la pàgina web de l’AAEET és de 10 euros i si es fa el mateix dia de la cursa serà de 15 euros. Hi haurà esmorzar i obsequis per a tots els participants. Aquesta prova forma part de la combinada a Miramar en què se sumen els temps de la pujada a peu amb la pujada amb BTT.

Les inscripcions anticipades es tancaran el dijous 18 a les 23:00.